Secpoint Cloud Penetrator

Secpoint Cloud Penetrator vă permite scanarea site-urilor web sau a site-urilor de comerț electronic.
De asemenea, puteți scana orice sistem care are o adresă IP publică, cum ar fi Firewall, routere, IoT. 

Secpoint Cloud Penetrator este cel mai bun software ca serviciu (SaaS) Cloud Vulnerability Scanner. Este o soluție automată de securitate cibernetică.

Cu Cloud Penetrator Software as a Service (SaaS) puteți găsi cu ușurință vulnerabilități în timp real pe site-ul dvs. web sau pe orice alt computer expus pe o adresa IP publică

Scanați cu ușurință peste 60.000 de vulnerabilități cu 10 profiluri de scanare. 

Puteti configura scanarea in mod 
automat, în fiecare zi, și veti fi informati cand vor fi găsite noi vulnerabilități.

Cu Cloud Penetrator Software puteți fi în siguranță și vă puteți concentra pe afacerea dvs. reală.

Este un sistem popular folosit pe scara larga, disponibil pe Internet. Acest software de scanare online implică SQL Injection Cross Site Scripting ca program principal.

Este foarte important să înțelegeți dacă rețeaua dvs. este sigura sau nu și dacă site-ul dvs. poate fi spart de atacatori sau nu. De asemenea, este important să evaluați dacă datele dvs. sunt piratate și nu știți. Pentru a confirma aceste probleme, trebuie să verificați vulnerabilitățile prin scanare în timp real.

SecPoint® Cloud Penetrator™ Web Vulnerability Scanner poate identifica probleme legate de hacking în firewall-uri, Wordpress și Joomla împreună cu serverele de e-mail și serverele de baze de date. De asemenea, efectuează scanări pentru SQL Injection, Command Execution, XSS Cross Site Scripting și tehnici foarte avansate pentru identificarea vulnerabilităților.Acest software poate scana orice are o adresă IP publică, care asigură utilizatorilor că profilurile și informațiile lor personale sunt complet sigure și protejate. Prin urmare, acest software poate fi utilizat pentru examinarea setărilor de securitate pentru profilurile de utilizator.

O altă caracteristică semnificativă a acestui software este că generează rapoarte în formate PDF împreună cu soluții recomandate fezabile după luarea în considerare a opțiunilor.

Trebuie să rețineți că este o sarcină descurajantă să urmăriți cele mai recente și existente vulnerabilități de securitate.Verificarea corecțiilor pentru vulnerabilitățile predominante este, de asemenea, foarte importantă pentru securitatea completă a aplicațiilor dumneavoastră. Puteți efectua cu ușurință această funcție prin cea mai recentă versiune a acestui firewall. De fapt, peste 500 de noi tipuri de vulnerabilități pot fi dezvăluite lunar dacă utilizați acest program.Identificarea vulnerabilităților prezente pe site-ul dumneavoastră IP public se realizează foarte ușor prin Cloud Vulnerability Scanner. În general, puteți gestiona cu ușurință toate aspectele legate de gestionarea rețelei și a securității web folosind acest software extrem de credibil și foarte ușor de utilizat.

Ordonează după:  
SecPoint® Cloud Penetrator S9 - Website Security Scanner

SecPoint® Cloud Web Vulnerability Scan

SecPoint® Cloud Penetrator™ Web Vulnerability Scanner vă ajuta să vă scanați web site-ul, web shop-ul sau orice IP public pentru a descoperi vulnerabilități.
Acest lucru poate varia de la vulnerabilități simple de scurgere de informații până la vulnerabilități avansate de tip injectare SQL care permit atacatorilor să extragă întreaga bază de date SQL de la distanță.

Prin scanarea site-ului dvs web sau ale altor IP-uri publice, beneficiati de:

 • Command Execution
 • SQL Injection
 • Blind SQL Injection
 • Stored XSS
 • Cross Site Scripting (XSS)
 • 10 profile de scanare incepand cu Firewall, CMS, SCADA, etc
 • Raportare profesionala PDF, HTML & XML cu evidentiere clara a vulnerabilitatilor si solutii de rezolvare
 • Puteti alege cantitatea de adrese IP fixe pe care doriti sa le scanati prin intermediul contului dvs.
 • Configurare usoara si programare a scanarilor in mod automat
 • Notificare prin email cand apar noi vulnerabilitati

Puteți face scanări de protecție zilnice, lunare sau o dată pe săptămână ale adreselor dvs. IP. Motorul de scanare puternic a fost construit acum mai bine de 15 ani cu peste 60.000 de verificări de securitate.

Scanați-vă adresele IP publice și găsiți găurile de securitate.

Obțineți cu usurinta raportări cu solutii de siguranta despre cum să remediați bresele de securitate identificate.
393.42RON
Per Pagina      1 - 2 din 2
 • 1